Djangos munkalehetőségek

Az utóbbi időben megszaporodtak a postaládámban a "Djangos/Pythonos fejlesztőt keresünk" témájú levelek - aminek személy szerint nagyon örülök, de aki nem talál magának jó munkaerőt, illetve munkahelyzet, az kevésbé.

Első körben mindenkinek ajánlanám a Weblabor munka rovatát, de ha több helyen szeretnétek a hirdetést megjelentetni, akkor nyugodtan kommenteljétek ide ehhez a posthoz az ajánlatotokat, az érdeklődők pedig feliratkozhatnak a post rssére, hogy minél gyorsabban értesüljenek, ha bejön valami új dolog.

Pythonra fel!

22febr.

8 Comment for Djangos munkalehetőségek

 1. Nelli says:

  a prezi épp nagyon jó python-fejlesztőket (is) keres, a munkáról és preziről bővebben itt: http://prezi.com/jobs-eng-backend/ :) nelli

 2. lovasb says:

  Nem egészen a témához tartozik, azért felteszem a kérdésem... Szóval ha a másik irányból közelítjük meg a problémát, és valaki saját vállalkozásában szeretne Django-s alkalmazásokat fejleszteni, akkor előbb-utóbb belefut a hosztolás problémájába. Hol is lehet futtatni ilyen alkalmazásokat? Hol lehet találni olyan rendszergazdát, aki ilyen jellegű alkalmazások futtatására alkalmas Linux kiszolgálót "pátyolgat". Sajnos az osztott tárhely nem mindig megfelelő: érzékeny ügyfél adatok (külön biztonsági intézkedések kellenek); a deploy folyamatok definiálása (nem egyszerűen "föltöltöm az új állományokat és készen vagyok" jellegű tevékenység); tesztverziók könnyű kipróbálásának lehetősége; integráltság valamely fejlesztést segítő eszközzel (redmine, trac).

  Tud valaki ezzel kapcsolatban valami információt adni?

  • RePa says:

   Elso korben a jelen oldalt is hostolo bitnet.hu-t tudom ajanlani, nekik vannak konkret tapasztalataik. Aztan nemreg lett kesz a django.lap.hu, ahol tobb magyar hosting szolgaltatot is felsoroltam.

   Illetve mostanaban egyre tobb Amazon EC2-t hasznalo, kifejezetten python/WSGI hosting szolgaltatorol olvastam (igy hirtelen a gondor.io jut eszembe, de volt masik .io-s oldal is...), erdekes koncepcio, de veluk semmi tapasztalatom nincs.

 3. Ninet says:

  Mi django fejlesztőt KERESÜNK!!! Első körben egy magazin rendehozataláról lenne szó. Részleteket megírom az érdeklődőknek: andibitay@gmail.com

 4. ABADUS kft. says:

  Python projekt munkára keresünk sürgősen programozót. A munka leírása és jelentkezési lehetőség az alábbi címen:

  Python project munka

  Üdvözlettel

  Az Abadus csapata

 5. RePa says:

  A Django Budapest meetup csoport alapitoi is keresnek ugyes djangos szakembert.

 6. Walkman says:

  Londoni cég angolul jól beszélő senior Python fejlesztőt keres. Érdeklődni: kissgyorgy@me.com

 7. bunyoka says:

  Python fejlesztőt én is keresek egy francia start-up céghez: első hat hónap Párizsban (természetesen fizetik a lakhatást és egyéb költségeket), majd az újonnan nyíló budapesti irodában lenne a munkavégzés. További részletekért írjatok a bence.bak@randstad.hu címre

Szólj hozzá