4 Comment for Python + Google App Engine

 1. bubu says:

  szia, nem találtam helyet a kérésemnek, ezért bátorkodtam ide kommentelni egyet :) Django újrakezdő vagyok, a blogodat azelőtt sokat olvastam, most lemaradtam egy kicsit. Közben belefutottam egy dologba, amire sehol nem találtam megoldást, pedig tuti, hogy van :) Ha a Django admint használom, akkor hogyan lehet globálisan átszabni a felületét úgy, hogy például ne popup ablakok legyenek, hanem JavaScript (pl. jQuery UI) ablakok stb., van erre valami általános, elegáns módszer, vagy a saját templateket kell átírogatni, és a User kezelés sablonjait is külön átírni. Köszi a választ és bocs, hogy ide írtam be, ha zavaró, akkor törlöd majd úgyis... :)

  • RePa says:

   Kedves bubu,

   tokeletes helyen van ez itt, legalabb masok is latjak :)

   Bar valoban szinte biztos, hogy van valahol kesz modul is erre a problemara, en meg nem talalkoztam vele, ellenben kezzel mar "kusztomizaltam" az admint tobbszor is, ez valoban nem jelentett tobbet, mint az adminhoz tartozo template-ek, illetve css-ek, js-ek testreszabasa.

   Erdemes lehet konkret megvalositasokat is megnezni, ami most igy hirtelen eszembe jut, azok a Django alapu CMS-ek admin feluletei (Django CMS, Mezzanine), bar ha jol emlekszem, korszakalkotot azok sem csinalnak.

   Ha valami kenyes ugyfelnek kell egy "varazslatos" admin felulet, esetleg specialis tudassal, akkor pedig tobbszor megeri inkabb teljesen uj feluletet kesziteni, mint a beepitett admint pofozgatni.

   • bubu says:

    Á, igen, én is valami hasonlókat gondoltam, de mivel még soha nem csináltam ilyet Djangoval, ezért inkább megkérdeztem. Csak magamnak hegesztgetek itthon Djangos admin felületeket, mert szeretnék Python/Django-s munkát keresni majd a későbbiekben, sajnos nem könnyű, mert sehol nem látok hirdetni ilyen állásokat (nem Magyarországon vagyok), de tuti van és abban bízok, hogy Django fejlesztőből nincs annyi mint pl. PHP fejelsztőből :))) ezért kezdtem újra felfrissíteni a tudásomat... köszi a választ!

Szólj hozzá